A avut loc eliberarea primelor pasapoarte biometrice

Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul/pacatoasa si pe toata lumea Ta !

Antena 1 anunta cu frenezie, am putea spune, eliberarea primelor pasapoarte biometrice. Desi cu numarul 666 pe buze, acestia zambesc si iau in deradere semnificatia reala a numelui fiarei, considerand a fi doar o superstitie, un numar ghinionist. La fel se va intampla si cand il vor vedea pe antihrist in carne si oase… nimic din cele rele nu mai impresioneaza lumea de astazi. Remarcati in reportaj cum oamenii sunt convinsi de functionarii statului, asigurandu-i ca va fi totul “super-bine”. V-a vedea romanul “cat bine este cand o sa iasa afara”.. afara, unde ? din Rai  !

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=qS9eTUz38RU]

Un reportaj ulterior, cu aceiasi tenta

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=w0Ja2TAkN0Q]

9 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Filmuletul lasa sa se inteleaga faptul ca majoritatea populatiei ia in deradere chestiunea 666. Probabil proportia celor ce totusi isi pun intrebari este ceva mai mare, dar PROBLEMA ramane: degeaba facem mitinguri cu putini oameni si petitii sustinute de putine semnaturi si ATAT. Ceea ce consider ca TREBUIE neintarziat facut este sa TREZIM pe cat mai multi, ce si cum cu aceste pasapoarte. Chiar daca la final numarul lor va fi mai mic decat al celor ce vor accepta semnul fiarei, totusi fiecare suflet salvat reprezinta o comoara.

    Dupa cum bine spunea d-nul Danion: “diavolul nu se sperie de manifestatii”, prin urmare, sa nu ne canalizam actiunea exclusiv asupra lor. Mai degraba facem invers, intai trezim pe cat mai multi. Nu stiu daca ma fac inteles. Ati vazut figurile celor ce iau in deradere chestiunea. Cu ei ce facem? ATENTIE, ei sunt cei mai multi. Domnul ne-a dat niste talanti, noi suntem datori sa-i inmultim. Daca ne limitam sa ne strangem intre noi la conferinte, pe forumuri, in adunari, cum inmultim acei talanti? Ce vom raspunde la JUDECATA? Nu cumva vom fi aidoma celui ce a ascuns talantul in pamant? Consider ca fiecare in zona lui de prieteni, rude, serviciu, in calatorie, este dator sa inceapa propovaduirea. Cu usurelul, in functie de auditoriu. Iar cei ce au acces pe internet sa intre cat mai des in zona de comentarii ale marilor ziare on-line si sa spuna ce trebuie spus. Iar cei ce au bloguri pot face chiar cu mult mai mult.

    http://saccsiv.wordpress.com/2009/01/24/big-brother-cipuri-implanturi-microcipuri-666-semnul-fiarei-faza-finala-a-experimentului-inceput-de-colaborarea-ibm-nazism-coordonarea-masoneriei/

    Ati vazut bine tiparul politicianului: aproape toti au pareri aidoma lui Stolojan in chestiunea noii ere. Cu aceasta ocazie poate se lamuresc toti ca, casta politica e o unitate in diversitate si nu avem a astepta ceva bun de la ei.

    http://saccsiv.wordpress.com/2008/12/04/parlamentul-si-guvernul-romaniei-marionete-ale-papusarilor-planetari/

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    din pacate, nu este si o televiziune care sa propovaduiasca Adevarul in tara asta.. nu intelege lumea ca prin acceptarea acestor paspoarte inseamna o cadere cu buna stiinta in mainile vrajmasului si apoi lepadarea de Hristos este mult mai realizabila pentru acestia.. dar sa NU fie... s-a tot discutat, dar se pare ca nu a ajuns la urechile fiecaruia. De aceea toti cei care sunt informati despre acest subiect si sunt constienti de riscurile reale au DATORIA morala si fata de Dumnezeu de a spune mai departe tuturor persoanelor cunoscute. Vor fi raspunzatori, daca nu vor face acest lucru ! Dumnezeu le-a dat sansa de a afla si nu trebuie sa tina doar pentru ei. Cu rugaciunea in gand, sfatuiti pe toti sa NU accepte aceste acte si mai ales NOILE BULETINE de IDENTITATE care urmeaza sa fie introduse de la anul pentru absolut toti romanii. Avem dreptul de a refuza.... Sa se faca REFERENDUM national. Ca asta inseamna un stat democratic si nu dictatura cum vor masonii sa instituie la nivel mondial. SPUNETI hotarat NU !

  3. CRISTIAN TUDOSE

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    E de jale. Gata, am ajuns intr-o faza premergatoare implantarii cipului sub piele. Astept reactia Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane ( iertat sa-mi fie, dar imi aduc aminte de cazul Corneanu ). „Şi ea(fiara) îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase. ”(Apoc. 13:16-18). Asadar, e vorba de Cuvantul lui Dumnezeu si nu de superstitii.„Oricine va mărturisi pentru Mine înaintea oamenilor, mărturisi-voi şi Eu pentru el înaintea Tatălui Meu, Care este în ceruri. Iar de cel ce se va lepăda de Mine înaintea oamenilor şi Eu Mă voi lepăda de el înaintea Tatălui Meu, Care este în ceruri.” (Matei 11: 32-33). Dumnezeu sa ne invredniceasca pe toti in a deveni traitori si marturisitori ai Dreptei Credinte! Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, milueste-ma pe mine pacatosul!

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    De acord. Dumnezeu sa ne ajute!

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Trenul care duce spre Iad este in gara !Nu urcati in el !Nu acceptati acte si mai cu seama implantarea sub brat ori frunte!Cine isi pune cipul este pierdut!Dumnezeu sa ne ajute!

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ANUNT FOARTE IMPORTANT

    Anuntul pe care il fac este foarte IMPORTANT; ieri am aflat din presa si astazi am inteles ca s-a "zvonit" si la radio ca s-au furat ARME dintr-un depozit din Romania. In cadrul anuntului se spunea ca deja lipseste si o cantitate importanta de munitie de diferite tipuri. Acest anunt nu este deloc intamplator in contextul in care ne aflam. Stim cu totii ca in America cand a fost vorba sa se instaureze un regim de control foarte bine pus la punct s-a invocat atentatul de pe 11 septembrie. Acum la noi, oamenii tocmai incep sa se trezeasca si sa vada cine ii conduce atat din punct de vedere politic, cat si religios. Si aceasta "disparitie" a unei cantitati importante de arme este sigur in legatura cu eventualele "masuri de securitate" care deja au fost luate: s-a declarat alerta de GRADUL I. Trebuie sa intelegem ca aceste miscari diversioniste, menite sa "imprastie" atentia oamenilor si s-o distraga de la adevarata problema a MICRO-CIPURILOR, vor fi cu siguranta in crestere, pentru a slabi forta de reactie si pentru a o imprastia in diferite zone de interes. Totodata, trebuie sa intelegem faptul ca MASONERIA se afla la baza acestor actiuni VICLENE prin care poporul ROMAN este inselat pas cu pas prin tot felul de "masuri" adoptate, gen "instaurarea gripei aviare", introducerea prin decret parlamentar(!) a sarii iodate in alimentatia romanului, fie ca vrea, fie ca nu vrea, inocularea vaccinurilor ucigase la fetitele din Romania etc. Cum se explica faptul ca au disparut atatea arme in contextul in care pana si in unele universitati din Romania si in unele camine studentesti s-au instalat CAMERE de LUAT VEDERI??? Cu atat mai mult, intr-un depozit de armament, trebuia sa fie asigurata o SECURITATE MAXIMA... Lupta trebuie sa fie, cel putin din partea noastra, a ROMANILOR CRESTINI ORTODOCSI, PE FATA, caci se pare ca guvernul Romaniei, parlamentul, mass-media si Patriarhia lupta VICLEAN. Pai cum se poate ca in cazul "gripei aviare" sa vuiasca efectiv de zeci de ori pe zi radiourile si TV.-ul si in cazul MULT mai GRAV al MICRO-CIPURILOR sa asistam la o PENIBILA TACERE, prin care, de fapt, avem deja un RASPUNS: ca majoritatea celor care sunt "in fruntea" ROMANIEI, fie ca este vorba despre politica, fie ca este vorba despre religie, sunt deja "vanduti" banului si intereselor de o cu totul alta natura, fata de interesele DUMNEZEIRII de a SALVA ce se mai poate salva in ROMANIA.

    Concluzia este ca cea care trebuie cu adevarat DESFIINTATA in primul rand este MASONERIA din ROMANIA. Pentru aceasta trebuie sa fie instaurata o CAMPANIE de STRANGERE de SEMNATURI in fiecare oras din TARA. Fara acest pas foarte important va fi foarte greu, ca sa nu spun, aproape imposibil, sa luptam cu oameni care sunt pozitionati peste tot in posturi cheie in mai toate functiile de conducere di Romania: sanatate, cultura, alimentatie, agricultura etc.

    Inchei aici acest mesaj si va rog frumos, daca sunteti de buna credinta, sa-l faceti cat se poate de cunoscut, fie in aceasta forma originala, fie intr-o forma potrivita, dupa cum considerati de cuviinta.

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    clar 🙂 control total ! Dumnezeu sa nu le ajute ... eu nu pot sa inteleg un lucru , Biserica stie atat de multe cate ce se intampla in lume la ora actuala , de ce nu face nimic?

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    toti trebuie sa ne unim contra cipurilor si sa nu fim de acord

  9. aurora dumitru

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Oameni buni, sa nu ne lasam inselati. Sa nu acceptam nici un fel de documente cu cip-uri, pt. ca vom semna astfel legitimatia noastra de intrare in iad. Chiar daca nu vom primi pecetluirea, dar vom semna pt. actele acestea cu nr. fiarei, tot lepadare de Hristos se cheama. Pe Dumnezeu sa nu incercam sa-l pacalim. Exista o vorba la noi, la romani, " fa-te frate cu dracul pana treci puntea". Aceasta vorba este ticaloasa si reflecta caracterul nostru duplicitar. A venit vremea cand va trebui sa ne facem frate cu sfintii ca sa nu cadem in prapastie. Trebuie sa ne rugam fierbinte pt. noi si pt. cei ce la ora actuala ne cred nebuni. Bietii de ei ! Trebuie sa incercam sa-i lamurim si pe ei pt. ca - asa cum spunea cineva mai devreme- fiecare suflet conteaza. Sa ne rugam, dar sa ne si organizam, sa facem ceva concret pt. a bloca ascensiunea raului. Dumnezeu si Maica Domnului sa ne aiba in paza !
    Aurora

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*