O şedinţă cu părinţii despre GARDASIL

parintiÎn toată ţara, părinţii sunt chemaţi la şedinţele cu directorul/ directoarea şcolii şi cu medicul, pentru a le prezenta vaccinul GARDASIL. Mai jos aveţi o astfel de şedinţă şi veţi auzi expunerile DEOSEBIT de sincere ale d-nei doctor. Atât cât se va înţelege din înregistrare (mulţumim pe această cale celui care ne-a trimis înregistrarea), vă veţi da seama că ROMÂNIA va refuza să-şi semneze declaraţia la moarte dorită de duşmanii şi trădătorii neamului românesc.

“Să nu uit un lucru extrem de important. O maică venită de la mănăstirea Petru Vodă prin Suceava ne-a mărturisit că pr. Iustin Pârvu a spus despre fetele ce vor fi vaccinate acum că… vor muri!!! Nu ştiu sunt zvonuri, basme, înflorituri dar m-am îngrozit şi am zis să public şi această afirmaţie!?
Cert este că nu trebuie să tăcem deloc, să strigăm în gura mare şi la urechile tuturor cunoscuţilor şi mai puţin cunoscuţilor noştri că GARDASIL înseamnă MOARTE. Şi în mod sigur înseamnă moartea neamului nostru românesc! Să nu fie! Amin.”

2 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    In ce situatii dificile sunt parintii. Fantastic. Deci este totul lasat la indemana parintelui. Si daca copilul are parinti dezinteresati, daca are parinti care nu stiu sa se pronunte?

    Traim vremuri in care tarii noastre nu-i mai pasa de cetatenii ei. Slava Domnului ca s-au trezit oamenii de jos si iau atitudine. Atitudinile insa ar fi trebuit sa fie luate de sus in jos.

    Oameni buni, ceea ce se intampla acum cu vaccinul ne face sa vedem clar ce se intampla la noi in tara. Altcineva ne manuie fraiele tarii. CINE?

    Bucurie mare am sa vad ca oamenii actioneaza, ca parintii se unesc.

    Doamne ajuta

    Cu alte cuvinte parinii decid in functie de ce anume???? Odata ce se aduce un vaccin intr-o scoala, nu este normal ca informatia sa fie clara??????

  1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Evreii fata in fata cu Hristos (Noutati 26 nov. 2008) - UPDATE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*