Ministerul Sănătăţii chemat în instanţă pentru stoparea vaccinării HPV

sindicat-juristiSindicatul Independent al Juristilor din Romania – solicită Curtii de Apel Bucureşti, secţiei 8 Contencios, anularea Ordinului Ministerului Sănătăţii Publice numărul 574/269 din 2008 în vederea stopării Campaniei de vaccinare HPV – SILGARD / CERVARIX iniţiată în şcolile româneşti, la fetiţele de la clasa a-IV-a. Motivul principal al acestei acţiuni îl constituie faptul că acestă vaccinare poate genera mai multe decese decât cancerul de col uterin.

Cererea de chemare în judecată cu numărul 7483/2/2008 solicită instanţei, printre altele, să oblige pârâtul MSP la emiterea unui act al autorităţii administrative de asumare concreta a responsabilităţii privind consecintele efectelor nocive ale vaccinării.

Acest demers face parte dintr-o acţiune mai amplă organizată de Asociaţia ‘Christiana’ Bucureşti, Federaţia ‘Pro Vita’ Romania, Fundatia ‘Sfinţii Martiri Brâncoveni’ şi Asociaţia ‘Rost’, printre care s-a susţinut o conferinţă de presă a prof. univ. dr. Pavel Chirilă cu privire la efectele nocive ale vaccinului HPV – de la biserica Sfânta Treime din incinta Spitalului Clinic de Urgenţă pentru copii ‘Grigore Alexandrescu’, bd. Iancu de Hunedoara 30-32, din 25 noiembrie, orele 17.00.

S.I.J.R Sindicatul Independent al Juristilor din România.

CONSTANTA CABINET C.O.Z – 02

STR STEFAN CEL MARE 67

Nr. 202/II/25.11.2008

5 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Foarte buna initiativa... Felicitari!
    Trebuie sa raspnadim asta cat mai mult mai ales in randul parintilor de eleve in cauza...
    Doamne-ajuta!

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    foarte bine,ar trebui si pentru alte vaccinuri

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    astept finalul acestui demers. nu sunteti singurii care iau atitudine...vezi aici
    http://locapersiempre.blogspot.com/2008/11/eterna-si-fascinanta-romanie-ii.html

  4. decebal cotoroiu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    fratiilor cine se ascunde in spatele lor nu alti decat toti guvernanti nostri ministri si presedintele nostru de fapt e mana masoneriei de ce ptr ca avem o tara frumoasa si ptr ca suntem crestini si ptr ca trebuie sa puna ei mana pe tara noastrasa. dar fratiilor va rog sa vedeti filmul dacii si in special cavantarea lui decebal ca sa ne imbarbatam si mai tare si sa nu le plecam capul trebuie sa luptam chiar daca ei nu se asteptau ca noi o sa le fim impotriva planului diabolic

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cititi declaratia unei mame cu privire la efectele adverse ale vaccinarii, pe care fiica acesteia le sufera inca din copilarie !
    http://dacia.forumotion.net/medicina-f3/armament-virusologic-sau-vaccin-de-imunizare-imunizarea-hepatita-b-t349.htm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*